nieuws

Welkom op onze nieuwe website<<

Van harte welkom op onze geheel vernieuwde website. Instituut De Salon is reeds meer als 15 jaar een vertrouwde naam in Amsterdam. We behandelen zowel dames als heren. Ons eigentijds beauty instituut heeft een klassieke ambiance en we zijn gevestigd in Amsterdam oud-zuid. Onze specialisaties zijn anti-aging, huidverbetering, figuurbehandeling en permanent ontharen met laser apparatuur. We delen onze kennis graag met jou om te komen tot een optimaal resultaat middels persoonlijke behandelprogramma's. Immers: elke huid is uniek en verdient een persoonlijk behandelplan!

Wij werken met professionele hightech apparatuur en ons team bestaat uit speciaal opgeleide schoonheidsspecialistes en therapeutes. Onze kracht is:

  • Persoonlijk advies en behandelplan
  • Eerste consult gratis
  • Gekwalificeerd personeel
  • Gebruik van de geavanceerde apparatuur
  • Groot aanbod aan gespecialiseerde behandelingen

Neem vandaag nog contact op voor een gratis 1e consult via 020-4124567 of gebruik ons contactformulier zodat wij contact met jou kunnen opnemen. Vanzelfsprekend kan je intake (1e consult) direct gecombineerd worden met een eerste behandeling. Meldt dit dan wel duidelijk bij het maken van je afspraak.

Instituut De Salon
Cornelis Schuytstraat 56
1071 JL Amsterdam