Litteken behandeling

Heb je last van littekens? Nare huidoneffenheden overgehouden na een periode van acne? Of een litteken wat niet egaal genezen is na een operatie of na een wond. Instituut de Salon heeft een behandelplan ontwikkeld dat u van littekens af kan helpen of de huidoneffenheden kan verminderen. Hiervoor maken wij gebruik van de laatste technologieën op het gebied van laser- en lichttherapie.

Geen litteken is hetzelfde

Een litteken behandeling is maatwerk. In een intake gesprek bekijken onze huidspecialisten wat voor type litteken u heeft. Daarna stellen we in overleg met jou een persoonlijk behandelplan op. Daarbij maken wij onder andere gebruik van peelings, lasers, mesotherapie, dermapen of lichttherapie.

 • Softlaser laserlife
  Stimuleert het vernieuwingsproces van de huid. Vooral effectief voor het verminderen van littekens.
 • Omega Laser
  Kan ter aanvulling van Softlaser gebruikt worden. De Omega Laser regeneert huidcellen.
 • Glykopeel fruitzuurpeeling
  Natuurlijke fruitzuurpeeling tegen oneffenheden in de huid.
 • Microdermabrasie
  Een microdermabrasie behandeling is een veilige mechanische peeling, waarbij met behulp van fijne aluminiumoxyde kristallen de dode huiddelen versneld verwijderd worden. Hierdoor komt een zachte, gladde huid tevoorschijn!
 • VIP Chromoterhapie
  Door middel van verschillende lichtgolfstralen verminderen uw littekens.

Neem vandaag nog contact ons op voor de gratis intake over litteken behandeling via 020-4124567 of stuur ons een mail zodat wij contact met jou kunnen opnemen.

Vanzelfsprekend kan je intake, indien gewenst, direct gecombineerd worden met een eerste behandeling.

Instituut De Salon
Cornelis Schuytstraat 56
1071 JL Amsterdam