Anti rimpel behandeling

Zie je de eerste lijntjes of kleine rimpels rondom ogen en mond verschijnen of heb je last van diepe rimpels in het gezicht? We weten allemaal dat rimpels horen bij het ouder worden en dat ouder worden niet iets is om je voor te schamen. Toch willen we allemaal graag zo mooi mogelijk ouder worden en Instituut De Salon kan je daarbij helpen met diverse huidverjongende behandelprogramma’s.

Een verzorgde, oudere en egale huid geeft je immers een vitale uitstraling. Graag laten wij je in ons instituut kennismaken met onze anti-aging programma’s. We zijn gespecialiseerd in de beste antirimpel behandelingen die op dit moment verkrijgbaar zijn zonder ingewikkelde procedures, operaties of injecties.

Door onze uitgebreide huidverjongende behandelmogelijkheden zijn wij er van overtuigd dat, ook als jij niet in je wilt laten snijden of spuiten, een stralende, frisse huid binnen handbereik is.

Rimpels aanpakken en huid oneffenheden verhelpen

Rimpels zijn niet de enige boosdoeners die een oudere uitstraling geven. Met het verstrijken der jaren ontstaan zowel in het gelaat als op het lichaam steeds meer huidoneffenheden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan pigmentvlekken, couperose (gesprongen bloedvaatjes in het gelaat), littekens, huidverslapping, striae en andere huidoneffenheden.

In een persoonlijk kennismakingsgesprek maken wij graag samen met jou een individueel behandelplan en kijken naar de beste oplossing voor jouw huid. Wij gaan graag uit van een integrale aanpak en kunnen ons behandelplan completeren met een persoonlijk verzorgingsadvies en voedingsadvies.

Huidveroudering aanpakken

Onze Softlaser, Pixel CO2 laser, Harmony XL huidlaser en Chinese kruidenpeeling zijn uitermate geschikt voor uw delicate gezichtshuid, nek en borst. Onze laserbehandelingen en serums combineren 10 verschillende technieken in 1 behandeling. Huidveroudering is niet alleen een kwestie van het hebben van meer rimpels. Ook verkleuringen van de huid en littekens kunnen uw gelaat tekenen. Onze behandelingen op het gebied van huidverjonging richten zich voornamelijk op de volgende gebieden:

 • Voorhoofd
 • Wangen
 • Decolleté
 • Oogcontour
 • Kaakcontour
 • Neus- lippenplooi
 • Borst
 • Mondhoeken, rondom de mond
 • Onder de ogen (wallen)
 • Bovenlip
 • Nek en hals

Meer informatie of een afspraak?

Neem direct contact op met één van onze medewerkers via 020-4124567 of mail ons zodat wij contact met jou kunnen opnemen voor een gratis intake.

Vanzelfsprekend kan dan meteen de eerste behandeling ingepland worden.

Bekijk onze tarievenpagina voor de laatste tarieven.

Anti-rimpel/ huidverjongende behandelingen bij Insituut De Salon

Photon Laser

De Photon softlaser stimuleert en regenereert de huid. De spieren krijgen een betere tonus waardoor een liftend effect ontstaat. Reeds na 1 behandeling wordt de huid zichtbaar strakker en in de loop van de kuur bouwt de versteviging zich verder op door de aanmaak van nieuwe collageen vezels. De behandeling is aangenaam en volkomen pijnloos. De onzichtbare koude laserstralen verhogen het energieniveau van de huid, het bindweefsel en spieren waardoor het gelaat een strakker, gladder en jonger uiterlijk krijgt.

De Photon laser helpt ook heel goed bij genezing van wonden en verse littekens. Het is momenteel het meest krachtige apparaat op het gebied van antirimpel en huidverjongende behandelingen van gezicht. Het apparaat biedt echter ook hele mooie resultaten bij bodybehandelingen.

Welk resultaat kunt u verwachten met de Photonlaser?
Resultaat met de Photonlaser is direct te zien maar bestaat eigenlijk uit 2 onderdelen: het eerste resultaat is dus direct zichtbaar, namelijk verstrakking, versteviging van uw huid en vervaging van rimpels en lijntjes. Dit is wat veel klanten als een spectaculair resultaat zien. Dit direct zichtbare resultaat is alleen niet het meest duurzame resultaat.

Het tweede resultaat is het resultaat voor de lange termijn en richt zich op de structurele huidverbetering en verjonging. Dit resultaat is niet te behalen na een enkele behandeling. Er gaat circa 8 a 9 maanden overheen voordat het oude collageen is afgebroken en geheel is vervangen door nieuw collageen type 1.  Het collageen type 1 is het collageen waar je mee wordt geboren en moet zich in de diepere huidlaag weer gaan opbouwen. Met als resultaat een dikkere, strakkere en stevige huid met vitale onderliggende spieren en aanhechtingen die de huid als het ware lift. Ook Huidklachten zoals Pigmentvlekken, acne, couperose en rosacea zullen verbeteren en kunnen zelfs helemaal verdwijnen.

Collageen Booster
Deze versterkt het effect van de photon laser. Het is een booster met door water gefilterd infrarood licht. Werkt intensief op de opbouw van collageen in de huid en kan zowel los gereserveerd worden als in combinatie met andere huidverbetering apparaten/ behandelingen. De collageen booster wordt door ons veelvuldig gebruikt in combinatie met de Photon laser. Deze combinatie geeft iedereen die anti-aging belangrijk vindt een top behandelprogramma.

Softlaser laserlife
Stimuleert het vernieuwingsproces van de huid door middel van koude laser

Pixel Co2
Deze innovatieve esthetische laserbehandeling is ideaal bij een zon beschadigde huid en acne littekens en zet de klok van uw huid jaren terug. Deze abblateert de huid (verwijderen van bovenste huidlaag) en bevordert aanmaak van collageen met toegevoegde warmte.

Harmony XL
Een ideale behandelmethode als u naast huidverstrakking wilt afrekenen met acne littekens en couperose en pigmentvlekken.

Chinese kruidenpeeling
Deze gezichtsbehandeling is geschikt voor degene die huidveroudering (preventief) wil tegengaan. Het is een zeer intensieve peeling die de huidvernieuwing stimuleert. Werkt o.a. uitstekend in kuurverband bij acne, rosacea, verouderende vale huid, vermoeide huid en littekens.

Richtprijzen anti-rimpel en anti-aging behandelingen
Een anti-rimpel behandeling bij Instituut De Salon bestaat uit reiniging, micro dermabrasie of polijsten en de speciale Photon Koude Laser behandeling.
Deze behandeling is geschikt voor huiden vanaf circa 25 jaar. De hieronder genoemde prijzen en adviezen zijn gemiddelden en tijdens je intake maken we, in overleg met jou, een persoonlijk behandelplan.

1x Complete anti-aging VIP behandeling koude laser & polijsten of micro dermabrasie (incl. reiniging) €150,- per behandeling.
Kuur 6x complete anti-aging VIP behandeling €795,-
Incl collageenbooster wordt de prijs €175,- per behandeling en 6x €875,-