Acne behandeling

Het behandelplan voor een zuivere huid zonder acne en mee-eters. De eerste fase is het zuiveren van de huid, in de 2e fase werken we intensief aan het herstel van de acne littekens. Ook oudere acne littekens kunnen effectief worden behandeld.

Heb je last van acne? Ben je op zoek naar een oplossing voor gezichtsacne, acne op de borst, of actieve acne op de rug? Kies voor het complete acne behandelprogramma van Instituut de Salon.
Reeds meer als 10 jaar is ons schoonheidsinstituut het adres voor het behandelen van acne littekens en actieve acne. Ons team werkt met de laatste technieken op het gebied van huidverbeterende behandelingen zoals aziatische kruidenpeeling, hydrodermabrasie, Soft Skin Pixel laser en ander lasertechnieken zoals de Photon softlaser.

Wat is acne?

In de medische wereld wordt het aangeduid als acne vulgaris, maar voor velen staat het bekend als (jeugd)puistjes of gewoon een onzuivere huid met mee-eters en ontstekingen. Vaak wordt dit gezien als een puberaal probleem. Echter, veel mensen hebben ook na de puberteit nog last van acne en de littekens die acne veroorzaakt. De huid kan dan mee-eters, ontsierende rode vlekken of ontstekingen hebben. Bij de meeste mensen verdwijnen deze onzuiverheden ook niet zomaar en laten ze doorgaans littekens achter. Wij, van Instituut De Salon willen graag samen met jou je acne, of de gevolgen ervan, aanpakken.

Wat kun je zelf doen tegen acne?

Vaak wordt gezegd dat je de huid goed schoon moet houden en dat de acne vanzelf verdwijnt. Dat kan als het gewoon om jeugdpuistjes gaat maar acne kent ook veel andere oorzaken. Acne wordt vaak beïnvloed door hormonale en genetische factoren, maar kan ook ontstaan door stress en verzuring.

Wat kunnen wij doen tegen acne?

Instituut de Salon heeft al jarenlang ervaring met acne litteken behandelingen en is gespecialiseerd in het verminderen van littekens en het behandelen van puistjes, ontstekingen en mee-eters. Wij maken daarbij gebruik van kruidenpeeling en diverse high tech apparatuur. Hiermee worden zowel de acne als de acne littekens worden grondig aangepakt.

Samen met jou gaan we kijken naar de beste oplossing voor jouw huid. Wij gaan uit van een integrale aanpak. We maken een persoonlijk behandelplan inclusief verzorgingsadvies en hebben indien gewenst ook voedingsadviezen en detox programma m.b.t. de onzuivere huid.

Ons doel is om, samen met jou, te werken naar een schone en zuivere huid, vrij van puistjes en mee-eters.

Onze ‘Acne behandelingen’

 • Hydrodermabrasie
  Huidverbetering en peeling van de huid met inbreng van huidverbeterende serums.
 • Microdermabrasie
  Huidverbetering door middel van een peeling van micro kristallen. De huid wordt dunner en gladder waardoor talgklieren minder snel kans krijgen om te verstoppen.
 • Chinese kruidenpeeling
  Huidverbetering door middel van natuurlijke Chinese kruiden. Het is een intensieve peeling die de huid sterker maakt en een diep reinigend effect heeft. Het stimuleert de celvernieuwing en verbetert de bloedcirculatie.
 • Photon Softlaser
  Stimuleert het vernieuwingsproces van de huid. Vooral effectief voor het verminderen van reeds aanwezige littekens.
 • Omega Laser
  Kan ter aanvulling van Softlaser gebruikt worden. De Omega Laser regenereert huidcellen.
 • Detox programma
  Acne wordt vaak veroorzaakt door verzuring en verstoringen in het lichaam. Een detox programma kan helpen om het evenwicht in het lichaam te herstellen. Dan zal de huid ook een betere afweer opbouwen tegen de verschijnselen van acne vulgaris.

Meer informatie of een afspraak?

Neem direct contact op met één van onze medewerkers via 020-4124567 of mail ons zodat wij contact met jou kunnen opnemen voor een gratis acne intake.

Vanzelfsprekend kan dan meteen de eerste behandeling ingepland worden.