Over ons

STOP VEROUDERING

Wie structureel goed voor zichzelf wil zorgen, doet er goed aan óók regelmatig naar een beautysalon te gaan. Instituut de Salon is gespecialiseerd in behandelingen voor huid, figuur, gezondheid en permanent ontharen. Wij zijn er voor ‘klein onderhoud’ maar ook voor intensieve en langdurige begeleiding. Met onze methodes is veroudering wel degelijk een halt toe te roepen!

VERJONGEN

Wij beschikken over high tech apparatuur die helpt huid en lichaam te herstellen, verjongen, verbeteren, versterken en verfraaien. Veelal unieke methoden met bewezen effect, die bij geen enkele salon te vinden zijn. Zo blijft het niet bij een oppervlakkige aanpak, maar wordt het lichaam zo geactiveerd dat herstel en verjonging van binnenuit gebeurt. Deze duurzame aanpakt zorgt voor langdurig zichtbaar resultaat.

BEHANDELPLAN

Vrouwen en mannen die zuinig zijn op hun lichaam en zich van hun beste kant willen laten zien, voelen zich meteen bij ons thuis. Goede service, deskundigheid, een prettige omgeving en een persoonlijk aanpak staan bij ons centraal. Wij zijn oprecht geïnteresseerd in onze klanten. We vragen door bij elk probleem. Pas dan kun je een effectief behandelplan opstellen.

ETTA ERINGA

Niets is mooier dan de mens. En niets is mooier dan die schoonheid te koesteren. Vanuit die gedachte startte Etta Eringa ruim 15 jaar geleden Instituut de Salon in Amsterdam Oud Zuid. Voor haar gaat schoonheid vooral over harmonie. De balans tussen innerlijk en uiterlijk. In haar salon helpt zij vrouwen en mannen dat evenwicht te (her)vinden.