Ontharen

Als jij definitief af wilt van je overtollige beharing, dan ben je bij ons aan het goede adres. Instituut de Salon is gespecialiseerd in permanente ontharing voor dames en mannen en we lopen voorop als het gaat om het gebruik van de nieuwste en beste technieken.

Na jarenlang te hebben gewerkt met IPL (Intense Pulsed Light) zijn we inmiddels overgestapt op de Soprano-Diode lasermethode. Een methode die veel sneller werkt en minder pijnlijk is dan andere lasermethoden.

Definitief ontharen hoeft ook niet duur te zijn. Als grootste ontharingsinstituut in Amsterdam en omgeving werken wij efficiënt en proberen wij permanent ontharen voor iedereen mogelijk te maken.

Ontharen kan al vanaf 45 euro per behandeling. Zet dat eens af tegen regelmatige waxbehandelingen en je hebt je keuze snel gemaakt.

Om te bepalen welke manier van definitief ontharen goed bij jou past, nodigen wij je uit voor een gratis intakegesprek. Samen bekijken we welk deel van het lichaam onthaard moet worden en wat de beste methode is. Wij werken met de Soprano SHR, die ook geschikt is voor de donkere huid (Super Hair Removal).