Photon softlaser

Deze revolutionaire soflaser wordt ook wel de Rolls Royce onder de laser apparatuur genoemd. In tegenstelling tot wat veel mensen denken kan het proces van huidveroudering wel degelijk worden vertraagd. In Instituut De Salon hebben we diverse anti-aging behandelingen met uitstekend resultaat. Echter met de Photon Soflaser kunnen we nog een stapje verder gaan. Deze innovatieve laser heeft revolutionaire programma’s voor huidverbetering, huidherstel en huidverjonging.

Hoe werkt de Photon softlaser voor de huid?

Ouder worden vinden we niet erg. Er ouder uitzien vaak wèl. Photon lift – Vitalaser kan wat geen andere laser kan: de tijd stilzetten. Of nog beter, de klok terugdraaien.

Het is een zeer intensief anti-aging programma. Door de geavanceerde techniek van de Photon lift – Vitalaser is het mogelijk om met één apparaat het effect van uiteenlopende behandelingen te overtreffen. De techniek is gebaseerd  op licht dat zodanig wordt versterkt dat het een onvoorstelbare hoeveelheid energie bevat. In principe  kunnen alle doorbloede delen van het lichaam waarvan de cellen beschadigd of uitgeput zijn behandeld worden met de Photon laser. Deze speciale techniek heeft het vermogen om weefsels op celniveau te herstellen en wordt ook toegepast in de reguliere geneeskunde.

Met kracht en precisie dringen lasergolven diep door in de huid en spieren. Op het diepste niveau worden cellen hersteld en wordt de aanmaak van nieuwe cellen, collageen en elastine gestimuleerd. Resultaat: een stevige, gezonde en stralende huid. Geen wonder dat u jonger geschat wordt dan u bent.

Reeds na 1 behandeling wordt de huid zichtbaar strakker en in de loop van de kuur bouwt de versteviging zich verder op door de aanmaak van nieuwe collageen vezels. De behandeling is aangenaam en volkomen pijnloos. De onzichtbare koude laserstralen verhogen het energieniveau van de huid, het bindweefsel en spieren waardoor het gelaat een strakker, gladder en jonger uiterlijk krijgt.

De Photon laser helpt ook heel goed bij genezing van wonden en verse littekens. Kortom deze laser is momenteel het meest krachtige apparaat voor anti-rimpel en huidverjongende behandelingen van gezicht. Het apparaat biedt echter ook hele mooie resultaten bij bodybehandelingen.

Welk resultaat kun je verwachten met de Photon laser?

Het resultaat is direct te zien maar bestaat eigenlijk uit 2 onderdelen: het eerste resultaat is dus direct zichtbaar, namelijk verstrakking, versteviging van jouw huid en vervaging van rimpels en lijntjes. Dit is wat veel klanten als een spectaculair resultaat zien. Dit direct zichtbare resultaat is alleen niet het meest duurzame resultaat.

Het tweede resultaat is het resultaat voor de lange termijn en richt zich op de structurele huidverbetering en verjonging. Dit resultaat is niet te behalen na een enkele behandeling. Er gaat circa 8 a 9 maanden overheen voordat het oude collageen is afgebroken en geheel is vervangen door nieuw collageen type 1.  Het collageen type 1 is het collageen waar je mee wordt geboren en moet zich in de diepere huidlaag weer gaan opbouwen. Met als resultaat een dikkere, strakkere en stevige huid met vitale onderliggende spieren en aanhechtingen die de huid als het ware lift. Ook huidklachten zoals pigmentvlekken, acne, couperose en rosacea zullen verbeteren en kunnen zelfs helemaal verdwijnen.

De Photon laser is zeer geschikt voor:

  • Huidverjonging
  • Huidverbetering
  • Huidverstrakking
  • Rimpels
  • Couperose
  • Wallen
  • Acne
  • Littekens en oneffenheden

De behandeling met de Photon laser voelt aangenaam aan en is 100% veilig zonder enige bijwerkingen.

Neem vandaag nog contact op voor een gratis intake voor de Photon laser met één van onze medewerkers via 020-4124567 of stuur ons een mail zodat wij contact met jou kunnen opnemen. Vanzelfsprekend kan je intake, indien gewenst, direct gecombineerd worden met een eerste behandeling.