Huidverjonging

Heb je last van huidverslapping, een vermoeide uitstraling, fijne lijntjes, rimpeltjes, bloedvaatjes of plekjes in je gezicht? Kom dan eens langs bij Instituut De Salon voor een gratis intakegesprek omtrent onze mogelijkheden voor huidverbetering en huidverjonging.

Wij zijn reeds meer als 15 jaar een gerenommeerd instituut in Amsterdam en staan bekend om onze integrale aanpak van huidproblemen. Doordat wij beschikken over een groot scala aan behandelmogelijkheden kunnen wij samen met jou succesvol werken aan een gladde, stevige en stralende huid.

Tijdens het kennismakingsgesprek zullen wij een huidanalyse doen en ook bespreken wat jij wilt verbeteren. Aan de hand daarvan maken wij een persoonlijk behandelplan wat eventueel gecompleteerd kan worden met een voedingsadvies.

 • Anti-rimpel behandeling
  Onze anti-rimpel programma gaat verder dan alleen rimpels. De speciale Photon softlaserbehandelingen stimuleren de huid op celniveau om op structurele wijze van binnenuit te herstellen, verbeteren en verjongen.
  Lees meer over onze anti-rimpel behandeling
 • Couperose
  Wil jij af van die ontsierende kleine bloedvaatjes in je gezicht. Pak dan je couperose effectief aan met onze Harmony XL couperose behandeling.
  Lees meer over onze couperose behandeling
 • Gezichts- en huidlifting
  Met Fylorga Cryolift en Pro Care anti aging behandelingen ervaart u direct al een verbetering van uw huid en gezicht. Zeer geschikt voor gezichtslifting, halslifting, een gladdere oogcontour en een strakkere huid.
 • Chinese kruidenpeeling
  Een kruidenpeeling verwijdert het bovenste laagje van je huid. Hierdoor kunnen we de onderliggende huidlagen stimuleren en komt de vernieuwde, jongere huid boven. Vaak combineren wij de kruidenpeeling met bijvoorbeeld de softlaser om de aanmaak van nieuw collageen te stimuleren. Deze collagene vezels zijn nodig om de huid een zo stevig mogelijke structuur te geven. Lees meer over onze gezichtspeeling
 • Microdermabrasie
  Een microdermabrasie behandeling is een veilige mechanische peeling, waarbij met behulp van fijne aluminiumoxide kristallen de dode huiddelen versneld verwijderd worden. Hierdoor komt een zachte, gladde huid tevoorschijn.
 • Hydrodermabrasie
  Huidverbetering en peeling van de huid met inbreng van serums met specifieke voedingsstoffen voor je huid (o.a. hyaluron).

Neem vandaag nog contact met één van onze medewerksters op voor de gratis intake huidverjonging via 020-4124567 of stuur ons een mail zodat wij contact met jou kunnen opnemen.

Vanzelfsprekend kan je intake, indien gewenst, direct gecombineerd worden met een eerste behandeling.