Definitief ontharen mannen

Permanent ontharen? Ben je als man op zoek naar een duurzame oplossing voor overmatige haargroei of heb je last van ingegroeide haren? Instituut de Salon in Amsterdam is gespecialiseerd in ontharen en heeft inmiddels meer dan 10 jaar ervaring met diverse definitieve ontharingsmethoden.

Tegenwoordig is de bijna helft van onze klanten man. Wij vinden dat logisch, want waarom zouden mannen niet bewust met hun uiterlijk en ongewenst haargroei omgaan.

Overbeharing op bijvoorbeeld borst en rug kan vervelend zijn maar ook leiden tot ingegroeide haren en ontstekingen. Daarnaast kan het hebben van een verzorgd en glad lichaam zowel voor mannen als vrouwen belangrijk zijn.

Met onze gespecialiseerde technologieën kunnen wij ook ontharing verzorgen voor de donkere huid.

Verschillende behandelmethoden voor permanent ontharen

Instituut de Salon werkt alleen met de laatste generatie ontharingsmethoden. Bovendien proberen wij voor elke huid en type overbeharing een passende behandeling te vinden. Dit doen wij middels verschillende ontharingsapparatuur die wij in huis hebben.

Tijdens de intake bekijken wij, samen met jou, welke ontharingsoplossing voor jouw lichaam (benen, bikinilijn, oksels, gelaat, rug of schouders) geschikt is. Momenteel werken wij met de Soprano diodelaser SHR.

Soprano – Diode Laser – SHR, ontharen donkere huid

Deze methode is speciaal ontwikkeld voor de donkere huid. De SHR-technologie richt zich oppervlakkig op de melanine. Het doel zijn voornamelijk de stamcellen die nieuwe haren produceren. De stof die we met SHR willen aanpakken, is het eiwit van de stamcellen.

De SHR-technologie laat een gelijkmatige verwarming van het behandeloppervlak toe tot 45 graden celcius. De proteinen van de stamcellen verliezen dan hun vitale eigenschappen. Op deze manier kunnen ook donkere huidtypes succesvol worden behandeld.

Afhankelijk van jouw huidtype, de mate van overbeharing en de plaats van het te behandelen oppervlak, maken we gezamenlijk een keuze tussen de twee definitieve ontharingstechnieken.

Waar moet je rekening mee houden bij soprano laserontharing?

  • In de weken voorafgaand aan de ontharingsbehandeling mag je niet meer harsen of epileren. Scheren kan wel.
  • Ook op de dag van je behandeling mag je gewoon scheren zodat de huid zo glad mogelijk is voor de behandeling. Je hoeft dus niet met ontsierende stoppeltjes of zichtbare haren rond te lopen voorafgaand aan de behandeling.
  • Let op: Laserontharen kan niet bij een huid die recent is blootgesteld aan zon. Vermijdt zonbestraling in de weken rondom de behandeling en gebruik dagelijks een sunblock of beschermingsfactor 30 voor de huid (ook als de zon niet schijnt)

Hoe verloopt een soprano laserontharingsbehandeling?

Bekijk op deze video hoe een van onze klanten een soprano laserontharingsbehandeling ondergaat.

Meer informatie of een afspraak?

Neem direct contact op met ons op via 020-4124567 of mail ons zodat wij contact met jou kunnen opnemen voor een gratis ontharingsintake.

Vanzelfsprekend kan dan direct ook de eerste behandeling ingepland worden.