Photon Total Body Reset

Een druk, hectisch en ongezond leven gaat vroeg of laat z’n tol eisen. Een vermoeid gelaat, snelle veroudering, gebrek aan energie en tal van fysieke klachten zijn het gevolg. Het hele lichaam snakt naar herstel.

Photon total body reset is een unieke lichttherapie die deze roofbouw helpt te stoppen en zorgt voor structurele verbetering van de totale gezondheid.

Hoe werkt Photon Total Body Reset?

Photon Total Body Reset is een speciale technologie met een unieke lichtformule die je gezondheid en uiterlijk aanzienlijk verbetert.

Na een uitgebreide intake neem je plaats op een speciaal lichtbed. Van daaruit dringen speciale gefilterde lichtbundels met een herstellende frequentie diep in weefsel en spieren over het hele lichaam. Cellen worden zo van binnenuit vernieuwd en hersteld. Opgeslagen afvalstoffen worden afgebroken. De algemene huid- en spierconditie neemt toe, net als het totale energiepeil van je lichaam. Blokkades worden weggenomen en organen gaan weer beter functioneren. Het verjongingsproces wordt van binnenuit in gang gezet. Lichaam en gezicht maken een complete transformatie door, waar je nog heel lang plezier van zult hebben.

Daarnaast heeft deze Photon Total Body Reset een sterk afslankend effect. De lichttherapie helpt ontstekingen tegen te gaan en werkt goed tegen sinaasappelhuid/ cellulite. Ook wordt het herstel van sommige huidaandoeningen als striae, littekens, oedeem en ontstekingen bevorderd.

De anti-aging behandeling

In ons anti-aging programma wordt de Photon Total Body Reset integraal gebruikt. Immers we willen een scala aan klachten behandelen om tot een optimaal resultaat te komen.

Denk hierbij aan:

  • Slechte of verslapte huid
  • Sinaasappelhuid/ cellulitis/ plaatselijke vetophopingen
  • Overgewicht en vraatzucht
  • Vermoeidheid, gebrek aan energie en verminderd libido
  • Stemmingswisselingen (depressie, prikkelbaarheid)
  • Slapeloosheid en migraine
  • Slechte stoelgang
  • Rugpijn

De behandelkuur in ons anti-aging programma bestaat uit een combinatie van een lichtbed, gezichtslaser en de collageenbooster. Cliënten ervaren de behandeling als zeer ontspannend en volkomen pijnloos.

Afhankelijk van je lichamelijke conditie bepalen we in overleg de duur van de therapie of de inzet van andere behandelingsmethoden, zoals die door een erkend holistische therapeut of acupuncturist.