Cellulite behandeling

Cellulite of sinaasappelhuid: bijna alle vrouwen krijgen er op den duur last van.

De ontsierende putjes die horen bij cellulite ontstaan als gevolg van verkleving en zwelling van de onderhuidse bindweefselstructuur. Tussen het onderhuids bindweefsel vormt zich een opstapeling van vetcellen. Deze opstapeling van vetcellen zwelt op en verhardt zich op den duur. Dan vormt zich onder de huid een klomp vet waardoor in dat gebied een slechte doorbloeding ontstaat. Het vet wordt omgeven door vocht en afvalstoffen.

Wat kan je zelf doen tegen cellulite?

Het ontstaan van sinaasappelhuid is in de 1e plaats erfelijk bepaald. Daarnaast zijn er allerlei factoren die het ontstaan van cellulite’s versnellen en verergeren.

Een gezonde levensstijl is heel belangrijk. Verkeerde voeding vooral met een teveel aan vet en suiker zorgt voor gewichtstoename en kan cellulite veroorzaken. Alcohol, koffie, zout en chemische toevoegingen zijn afvalstoffen die gemakkelijk worden vastgehouden en opgeslagen in het lichaam. Daarom is het belangrijk dat je zorgt voor voldoende lichaamsbeweging. Dit verbetert de doorbloeding en daarmee ook de “verbranding” in je lichaam.

Het drinken van veel water en kruidenthee helpt ook bij het transport en de afvoer van afvalstoffen.

Wat kan Instituut De Salon voor je doen in de strijd tegen cellulite?

Een gezond eet- en bewegingspatroon is helaas niet voor iedereen voldoende om cellulite onder controle te houden. De erfelijke aanleg speelt ook sterk mee.  In Instituut de Salon werken wij met verschillende technieken om de cellulite aan te pakken en te doen verminderen.

Het team van Instituut De Salon inventariseert tijdens een intakegesprek jou wensen en stelt, in overleg met jou, een persoonlijk behandeladvies samen om te komen tot een optimaal resultaat. Meestal adviseren wij een behandeling met Cellu M6 Lipomassage, Accent Radiofrequentie of Endermologie.

Behandelingen tegen ‘Cellulite / Sinaasappelhuid’

 • Cellu M6 lipomassage
  Intensieve bindweefselmassage waardoor de doorbloeding gestimuleerd wordt. Tegen cellulite, een slappe huid en het stimuleert afslanken. Dit is de nieuwste methode op het gebied van Endermologie met zeer uitgebreide behandelopties voor o.a. buiklifting.
 • Beautytek
  Het veilige en pijnloze alternatief voor cosmetische chirurgie. De innovatieve Beautytek Premium behandelmethode genereert een liftende werking en is gebaseerd op een methode die het energetische evenwicht in de behandelde lichaamsdelen hersteld.
 • C-Cav pro
  C-Cav pro is zeer effectief voor het plaatselijk afslanken en voor de behandeling van cellulitis.
 • Accent Radiofrequentie
  Revolutionair programma tegen cellulite om plaatselijk af te slanken en de huid aan te strakken.
 • Endermologie
  Intensieve bindweefselmassage, waardoor de doorbloeding gestimuleerd wordt. Tegen cellulite, een slappe huid, stimuleert afslanken.
 • Trans-Aging Traject
  Structureel en gezond afslanken met het Trans-Aging Traject.

Prijzen Cellulite behandeling

Bekijk onze tarievenpagina voor de laatste tarieven

Meer informatie of een afspraak?

Neem direct contact op met één van onze medewerkers via 020-4124567 of mail ons zodat wij contact met jou kunnen opnemen voor een gratis intake omtrent Cellutlite/Sinaasappelhuid.

Vanzelfsprekend kan dan meteen de eerste behandeling ingepland worden.