De huid

De huid is je grootste en belangrijkste orgaan. Maar tegelijkertijd is de huid kwetsbaar. Allerlei factoren als zonlicht, roken, voeding, slaap, stress, erfelijkheidsfactoren en hormonen oefenen invloed uit op de conditie van je huid. In de loop der tijd verliest je huid haar frisse en jeugdige uitstraling. Toch willen we er allemaal graag zo goed mogelijk uit (blijven) zien.

Of het nu gaat om acne, de eerste rimpeltjes, oneffenheden, een verslapte kaaklijn, diepe rimpels, een grauwe huid, wij helpen je graag om je huid weer in goede conditie te krijgen met als resultaat een gezonde, glanzende en strakke huid. Hiertoe hebben we, bij instituut De Salon de beschikking over een aantal speciale behandelingen en de meest geavanceerde apparatuur op het gebied van huidverzorging.

Tijdens een gratis intakegesprek bepalen we samen wat jouw doel is en stellen we in overleg een persoonlijk behandelplan samen. Hierbij maken wij gebruik van onze specifieke behandelingen, geavanceerde apparatuur en desgewenst een persoonlijk voedingsadvies.

Onze gezichtsbehandelingen

Acne behandeling

Het behandelplan voor een zuivere huid zonder acne en mee-eters. De eerste fase is het zuiveren van de huid, in de 2e fase werken we intensief aan het herstel van de acne littekens. Ook oudere acne littekens kunnen effectief worden behandeld.
Lees meer over onze acne behandeling

Huidverjonging

Heb je last van huidverslapping, een vermoeide uitstraling, fijne lijntjes, rimpeltjes, bloedvaatjes of plekjes in je gezicht. Kom dan eens langs bij Instituut De Salon.
Lees meer over onze huidverjongings behandeling

Antirimpel

Zie je de eerste lijntjes of kleine rimpels rondom ogen en mond verschijnen of heb je last van diepe rimpels in het gezicht? We weten allemaal dat rimpels horen.
Lees meer over onze anti-rimpel behandeling

Grauwe huid

Heb je last van een grauwe, doffe huid? Door meer als 15 jaar ervaring kan je bij ons in Instituut De Salon rekenen op veel expertise.
Lees meer over onze behandelingen tegen een grauwe huid en gezichtspeeling

Litteken behandeling

Heb je last van littekens? Nare huidoneffenheden overgehouden na een periode van acne? Of een litteken wat niet egaal genezen is.
Lees meer over onze litteken behandelingen

Chinese kruidenpeeling

Huidverbetering door middel van een intensieve peeling met Chinese kruiden.
Lees meer over onze Chinese gezichtspeelingen

Microdermabrasie

Huidverbetering door middel van een peeling met microkristallen.
Lees meer over onze microdermabrasie

Dermapen behandeling

Als je last hebt van pigmentvlekken, littekens of plaatselijk fijne lijntjes/rimpels dan is de Dermapen behandeling perfect voor je!
Lees meer over onze dermapen behandeling

Photon Softlaser

Een effectieve huidlaser die het vernieuwingsproces van de huid stimuleert.
Lees meer over onze photon softlaser behandeling