C-Cav pro

Wilt u snel en effectief plaatselijk afslanken? Instituut de Salon heeft nu een nieuw en revolutionair afslanksysteem. C-Cav pro is een apparaat voor plaatselijk afslanken en voor de behandeling van cellulitis.

Het C-Cav pro afslankprogramma bestaat uit minstens 6 behandelingen en u komt 2 à 3 keer per week. Voor de behandeling wordt er een gel aangebracht die lipolyse stimuleert en het verbranden van vetzuren versnelt. C-Cav pro is de nieuwe ontspannende techniek die vetcellen bestrijdt op een veilige niet-invasieve manier, volledig pijnloos, krachtig en effectief.

Deze cavitatie behandeling komt uit de medische wereld en is gebaseerd op de implosie van vetcellen via warmte (LEDS) en ultrasone geluidsgolven. De afgebroken vetcellen worden op een volledig natuurlijke manier door het lichaam afgevoerd. Het blijvende resultaat is te vergelijken met liposuctie!

Welke resultaten geeft de C-Cav pro?

In 6-10 behandelingen kunt u 1 à 2 kledingmaten verliezen. Afslanken was nog nooit zo comfortabel en simpel.
Bij andere afslankmethodes verliest u veelal snel centimeters omdat u vocht verliest. Met de C-Cav pro verliest u centimeters omdat u vet verliest.