Body

Zit je niet meer zo strak in je vel en wil je daar iets aan doen. Wil je werken aan een strakkere en zachtere huid en/ of je figuur in shape brengen?
Ben je op zoek naar een behandeling die je een beter figuur geeft? Instituut de Salon heeft een een uitgebreid scala aan salonbehandelingen die helpen om elk figuur weer in de het gewenste contour te krijgen.

Deze behandelingen kunnen zowel gericht zijn op het totale lichaam als op plaatselijke huid- en figuurverbetering.
Het team van Instituut De Salon inventariseert tijdens een intakegesprek jou wensen en stelt, in overleg met jou, een persoonlijk behandeladvies samen om te komen tot een optimaal resultaat.

Gecombineerde aanpak

Er kunnen allerlei oorzaken zijn waardoor je figuur niet meer geheel in shape is. Daarom kijken we bij Instituut De Salon niet alleen naar wat je wilt bereiken maar tegelijkertijd ook wat voor jouw figuur en huid de beste behandelmethode is. Deze kan eventueel gecombineerd worden met een voedingsadvies. Door onze integrale aanpak krijg je gegarandeerd een optimaal resultaat.

Voor het effectief trainen van spieren op de plaatsen waar u een strakkere huid wenst, kan VIP Transion een uitkomst zijn. Heeft u met name last van een slechte doorbloeding van de huid op bijvoorbeeld heupen, buik en billen (sinaasappelhuid) dan kan Endermologie de oplossing zijn. Voor het afbreken van onderhuids vet kan Accent Radiofrequentie geschikt zijn.

Vaak echter is er een combinatie van oorzaken en dan adviseren wij graag een combinatie van meerdere behandelingsmethodes om tot een zo goed mogelijk eindresultaat te komen. Body contouring of shaping hoeft geen probleem meer te zijn. Maak vandaag nog een afspraak met één van onze medewerksters bij Instiuuut de Salon.

Overzicht bodycountouring en sculpting behandelingen

Cellu M6 lipomassage

Intensieve bindweefselmassage waardoor de doorbloeding gestimuleerd wordt. Tegen cellulite, een slappe huid en het stimuleert afslanken. Dit is de nieuwste methode op het gebied van Endermologie met zeer uitgebreide behandelopties.
Lees meer…

Endermologie

Intensieve bindweefselmassage, waardoor de doorbloeding gestimuleerd wordt. Tegen cellulite, een slappe huid, stimuleert afslanken.
Lees meer…

Beautytek

Het veilige en pijnloze alternatief voor cosmetische chirurgie. De innovatieve Beautytek Premium behandelmethode genereert een liftende werking en is gebaseerd op een methode die het energetische evenwicht in de behandelde lichaamsdelen herstelt.
Lees meer…

Trans-Aging Traject

Structureel en gezond afslanken met het Trans-Aging Traject.

Behandelingen voor plaatselijk verstevigen en afslanken

Accent Radiofrequentie

Revolutionair programma tegen cellulite en stimuleert plaatselijk afslanken en huidverstrakking.
Lees meer…

C-Cav pro

C-Cav pro is zeer effectief voor het plaatselijk afslanken en voor de behandeling van cellulitis.
Lees meer…

VIP Transion

Spierversterking op plaatsen waar u wenst af te slanken.

Meer informatie of een afspraak?

Neem direct contact op met één van onze medewerkers via 020-4124567 of mail ons zodat wij contact met jou kunnen opnemen voor een gratis intake voor onze body controuring en shaping mogelijkheden.

Vanzelfsprekend kan dan meteen de eerste behandeling ingepland worden.