Anti-aging behandeling

Wil jij er zo goed mogelijk uitzien voor je leeftijd en wil jij je lekker vitaal voelen. Dan ben je bij instituut De Salon aan het goede adres. Anti-aging betekent eigenlijk: ‘mooier ouder worden’.

Naarmate je leeftijd toeneemt wordt de celactiviteit en celvernieuwing van je huid trager. Wij hebben een aantal zeer intensieve, innovatieve behandelingen die je huid helpen om weer in optimale conditie te komen. Onze aanpak richt zich vooral op huidverjonging middels het activeren en herstellen van de werking van je huid. Echter, het gaat niet om de huid alleen. Onder de huid bevindt zich een spierlaag die de stevigheid van je huid onderbouwt. Deze heeft ook een boost nodig om een optimaal resultaat te krijgen als we praten over anti-aging/ huidverjonging.

Onze gecombineerde aanpak in de VIP treatments herstelt en vernieuwt cellen tot op het diepste niveau en activeert ook de spierstofwisseling en spierspanning. Een proces wat uw huid een aantal jaren terugzet in de tijd.

Dus als je er stralend uit wilt zien, kies dan voor een persoonlijke VIP kuur! Het resultaat voelt fantastisch en je huid ziet er stralend en gladder uit.

Maar vergeet één ding niet: Net als met alles wat je optimaal wilt houden is dit een proces wat je regelmatig moet onderhouden/ bijhouden! Hoe frequent? Dat is maatwerk en hangt af van leeftijd, levensstijl en jouw huid. Tijdens de intake zullen we hiervoor een passend advies geven.

We hebben als mens vooral de neiging om de buitenkant aan te pakken maar om tot een optimaal resultaat te komen is ook de innerlijke mens belangrijk. Daarom bieden wij je de ook mogelijkheid van een integrale anti-aging aanpak. We besteden dan niet alleen aandacht aan het uiterlijk maar combineren dit, met aandacht voor de innerlijke mens middels behandelingen en voedings/ life-style advies.

Waarom anti-aging?

Omdat het goed voor je is!

  • Je voelt je aantrekkelijker en daardoor zelfverzekerder
  • Je voelt je vitaal en hebt meer energie
  • Je huid is als na 1 behandeling direct voelbaar steviger, gladder en levendiger
  • Fijne rimpeltjes en lijntjes vervagen
  • Je merkt dat je lichaam beter in balans komt en beter functioneert
  • Een anti-aging kuur verbetert structureel de werking van je huid

Anti-aging behandelingen

Wij bieden verschillende anti-aging behandelingen aan in onze salon:

Dermapen

De Dermapen is een unieke precisie behandeling en perfect als je last hebt van pigmentvlekken, littekens of plaatselijk fijne lijntjes/rimpels.
Lees meer.

Photon lift–vitalaser

De huid wordt op celniveau gestimuleerd om op structurele wijze van binnenuit te herstellen, verbeteren en verjongen.
Lees meer.

Photon total body reset

Een intensieve, hightech behandeling die de balans in het lichaam hersteld en blokkades wegneemt. Het verouderingsproces wordt zo sterk vertraagd.
Lees meer.

Collageen Booster

Deze versterkt het effect van de photon laser. Het is een booster met door water gefilterd infrarood licht. Werkt intensief op de opbouw van collageen in de huid en kan zowel los gereserveerd worden als in combinatie met een aantal andere huidverbeteringsapparaten/ behandelingen. De collageen booster wordt door ons veelvuldig gebruikt in combinatie met de Photon laser. Deze combinatie geeft iedereen die anti-aging belangrijk vindt een top behandelingsprogramma.
Lees meer.

Pixel Co2

Deze innovatieve esthetische laserbehandeling is ideaal bij een zon beschadigde huid en acne littekens en zet de klok van uw huid jaren terug. Deze abblateert de huid (verwijderen van bovenste huidlaag) en bevordert aanmaak van collageen met toegevoegde warmte.

Harmony XL

Een ideale behandelmethode als u naast huidverstrakking wilt afrekenen met acne littekens en couperose en pigmentvlekken.

Chinese kruidenpeeling

Deze gezichtsbehandeling is geschikt voor degene die huidveroudering (preventief) wil tegengaan. Het is een zeer intensieve peeling die de huidvernieuwing stimuleert. Werkt o.a. uitstekend in kuurverband bij acne, rosacea, verouderende vale huid, vermoeide huid en littekens.
Lees meer.

Verzamelpunttherapie

Deze therapie werkt vanuit de holistische gedachte dat lichaam en geest één zijn. Natuurlijke processen in het lichaam worden tijdens deze therapie in balans gebracht.
Lees meer.

Neem vandaag nog contact op voor een gratis anti-aging intake met één van onze medewerkers via 020-4124567 of stuur ons een mail zodat wij contact met jou kunnen opnemen.

Vanzelfsprekend kan je intake, indien gewenst, direct gecombineerd worden met een eerste behandeling.

Instituut De Salon
Cornelis Schuytstraat 56
1071 JL Amsterdam